Raskaan kaluston huollot ammattitaidolla

Jyväskylä Truck Centerissä suoritamme raskaan kaluston moottoriajoneuvojen huollot ja korjaukset. 

Raskaan kaluston lisäksi huollamme hyötyajoneuvot. 
Kysy yrityksellesi huoltosopimus!

Lue lisää merkkiedustuksistamme

Korjaus- ja huoltotyöt

Toimipisteessämme Jyväskylässä huolletaan kattavasti raskaskaluston ajoneuvoja. Modernit toimitilamme takaavat tarvittavat puitteet laadukkaaseen huoltoon. Meille voit tuoda huoltoon ajoneuvon kuin ajoneuvon, merkistä tai mallista riippumatta!

Tehtäviä töitä ovat mm. työkoneiden, nostureiden ja voimansiirtojen korjaukset. Diagnostiikka ja työkalumme ovat nykyaikaisia, joten uudemmatkaan ajoneuvot eivät tuota ongelmia.

Raskaskaluston huolto- ja korjaustöiden lisäksi teemme erilaiset hydrauliikka- ja sähkökorjaustyöt. 
Kysy yrityksellesi huoltosopimus!

Lue lisää muista palveluista

Työt tarpeidesi mukaan

Yrityksemme arvoja ovat asiakaslähtöisyys ja parhaan laadun takaaminen. Tehtävät työt määritetään aina ammattilaistemme toimesta, asiakkaan tarpeiden mukaan. Näin saavutetaan paras lopputulos, johon kumpikin osapuoli on tyytyväinen. Tarjoamme myös nopeaa palvelua ja pitäydymme sovitussa aikataulussa. 

Tarvitseeko raskaskalustosi huoltoa tai korjausta? Ota meihin yhteyttä, niin kartoitamme yhdessä tarvittavat työt tarpeesi mukaan.

Nosturit ja työkoneet

Korjaamomme ammattilaisilla on vahva osaaminen puutavaranostureiden huolloista, kunnostuksista ja asennuksista. Teemme myös vuosihuollot ja asennamme päällirakenteet kaikenmerkkisiin nostureihin.

Suoritamme myös työkoneiden huollot ja korjaukset. Meiltä saat laadukkaat ja kilpailukykyisesti hinnoitellut varaosat työkoneisiisi ammattilaisen asentamana.